Ehdot

Ilmoittautuminen tunnille ja kokeilukerta

Ilmoittautumisen ehdot

Kun ilmoittaudut tunnille uutena oppilaana täytä aina lomake oppilaan nimellä!

Jokaisesta oppilaasta täytetään ilmoittautumislomake Perhosvoltin nettisivuilla. Uusi oppilas ilmoittautuu ”Uusi oppilas, ilmoittaudu tästä tunneille”-linkistä. Perhosvoltin oppilas joka harjoitteli edellisellä kaudella ilmoittautuu tunnille sähköpostitse info@perhosvoltti.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kopion ilmoittautumisestasi. Lasku tunnista lähetetään, kun osallistujamäärä tunnille on varmistunut. Kun maksusuoritus näkyy Perhosvoltin tilillä, olet vahvistanut osallistumisesi tunnille.

Voit tulla kokeilutunnille milloin tahansa, mikäli tunnilla on tilaa,  täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja kirjoittamalla ”kyllä” kohtaan ”haluan tulla kokeilutunnille”. Maksu kokeilutunnista maksetaan paikan päällä ohjaajalle, käteisellä.

Mikäli haluat ilmoittautua loppukaudelle, kokeilutunnin hinta vähennetään loppusummasta. Ilmoitathan jatkosta meille sähköpostitse mahdollisimman pian.

Jos ilmoittaudut mukaan kesken kauden, hinta määräytyy jäljellä olevien harjoituskertojen mukaan.

Mikäli oppilas haluaa perua varaamansa paikan, tämä tulee tehdä viimeistään viikko ennen kauden alkamista.

a) Varaa paikkasi ennakkoon ilmoittamalla lapsesi nimi osoitteeseen: info@perhosvoltti.fi

b) Ilmoita kellonaika, milloin tulette paikalle (vaihtoehtoja näet Perhosvoltin Facebookin tapahtumassa)

Temppupäivä maksaa 5€/lapsi joka maksetaan paikan päällä

Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tuntien osallistujamäärä on varmistunut. Jos ilmoittaudut kesken kauden, hinta määräytyy jäljellä olevien harjoituskertojen mukaan. Kurssille pääsy edellyttää, että lasku on maksettu eräpäivään mennessä. Kurssit on mahdollista maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä. Otathan meihin yhteyttä mikäli olet maksamassa Smartumeilla.

Harjoittelija/huoltaja vastaa siitä, että harjoittelijalla on vakuutus, joka korvaa liikuntasuoritteessa aiheutuvasta tapaturmasta tai muutoin liikuntasuoritteen tekemisestä harjoittelijalle aiheutuvasta vahingosta.

Harjoittelija tiedostaa, ettei Perhosvoltti ilman erillistä sopimusta vakuuta harjoittelijaa vahingon varalle, vaan vakuutuksen voimassaolosta vastaa harjoittelija ja/tai tämän huoltaja.

Poissaolot  voit korvata vastaavilla tunneilla saman kauden aikana. Laitathan meille tiedon sähköpostitse mille tunnille olet tulossa ja mikä päivä sinulle sopii. Seuraavalla kaudella poissaoloja ei voi enää korvata.

Jos oppilas haluaa lopettaa kesken kauden kurssi- tai kausimaksua ei makseta takaisin. Poikkeustilanteita ovat pitkäaikaiset sairastapaukset ja tapaturmat, joista tulee esittää lääkärintodistus.

Jos tunti perutaan ohjaajan sairauden tai esteen vuoksi, tunnin voi käydä korvaamassa toisella vastaavalla tunnilla. Mikäli korvaus ei onnistu, ole yhteydessä sähköpostitse meihin: info@perhosvoltti.fi

Jos tunti perutaan ohjaajan sairauden tai esteen vuoksi, tunnin voi käydä korvaamassa toisella vastaavalla tunnilla. Mikäli korvaus ei onnistu, ole yhteydessä sähköpostitse meihin: info@perhosvoltti.fi

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuntitarjonnastamme, hinnoista tai haluat varata itsellesi yksityistilaisuuden.

Perhosvoltin verkkokauppa on nyt avattu!

Osta tasokortit sekä lihaskunto – ja venyttelyvihkot harjoittelusi tueksi.