Puhelin 040 440 7709 info@perhosvoltti.fi

Yksityistunnit

Ota tila haltuun ja pidä hauskaa!

Haluatko oppia esim. käsilläseisontaa tai akrobatiaa?

Onko sinulla joku tavoite? Vai haluatko oppia uutta, saada tietää mihin vielä kykenet ja ylittää omat odotukset itsestäsi? Harjoittelemalla omalla painolla ja samalla oppimalla uusia asioita on mielestäni mainio tapa haastaa itsensä ja herättää henkiin syvimmätkin lihakset! Saat myös onnistumisen kokemuksia samalla, kun sinulla on kivaa, mikä antaa motivaatiota jatkaa itsensä piiskaamista.

Harjoittelemalla käsilläseisontaa saat käsien lisäksi iloa myös keskivartalolle. Uusia temppuja harjoittelemalla pidät itseäsi motivoituneena koko treenin ajan. Ammattitaitoisella ja hyvällä valmentajalla pääset eteenpäin tavoitteissasi paljon nopeammin kuin ryhmässä tai yksin harjoittelemalla.

Annan sinulle vinkkejä miten parannat käsilläseisontaa tai akrobatiaa ja mitkä harjoitukset auttavat juuri sinua kehittymään nopeammin ja pääsemään tavoitteesi.

Minulla on 29 vuoden kokemus alalta. Olen erikoistunut käsilläseisontaan, pariakrobatiaan ja lattia-akrobatiaan. Valmennan sinua mielelläni, mikäli sinulla on into oppia uutta etkä pelkää hikoilua ja kovaa työtä. Annan myös kotitehtäviä mitkä eivät vie paljon tilaa, sillä säännöllinen harjoittelu tuo nopeampia tuloksia.

Mitä yksityistunnit Perhosvoltissa maksaa?

Yksityisopetusta myös ryhmille, työpaikalle tai juhliin. Kysy lisää lomakkeen kautta!

Täytä lomake, valitse yksityistunti ja jutellaan asiasta lisää tai tai soita 0404407709!

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuntitarjonnastamme, hinnoista tai haluat varata itsellesi yksityistilaisuuden.