Ryhmätunnit

Hyppää mukaan Olian opetukseen! Paikat tunneille varataan nyt.

Hyppää mukaan Olian opetukseen!

Perhosvoltilla saat laadukasta ja ammattitaitoista opetusta. Opettaja huolehtii hyvästä ja rennosta ilmapiiristä. Temppuja harjoitellaan aina helpommasta vaikeampaan, jotta oppiminen tapahtuu turvallisesti. Tule mukaan oppimaan uusia asioita!

Tunneilla käytämme tasokortteja pitämään harjoittelun turvallisena ja selkeänä. Lisäksi oppilaalla on mahdollisuus ostaa itselleen lihaskunto- sekä venyttelyvihon, joiden kanssa voi seurata omaa kehittymistä treenien ulkopuolella, tulla vahvaksi ja notkeaksi.

Syyskausi 2024- Kevätkausi 2025

12.8.-22.12.2024

Pe-su salimme on varattu yksityiskäyttöön

Kevätkauden hinnasto

Harjoittelun tueksi tasokortit ja Lihaskuntovihko

Akrobatia tasokortit 1-4

Akrobatiakortit on kehitetty pitämään akrobatia harjoittelu turvallisena. Oppilaan eteneminen järjestyksessä helpommasta vaikeampaan tekee harjoittelusta turvallisempaa, ja näin loukkaantumisriski on paljon pienempi. Kun temput opitaan helpommasta vaikeampaan järjestyksessä, oppilas on fyysisesti sekä henkisesti valmis tekemään vaikeammat temput.
Lihaskuntovihko on tukena tässä.

Korteissa on neljä tasoa. Kuperkeikoista flikkeihin ja voltteihin. Jokaisen tempun kohdalla on tähtiosaamiset.

  • 1 tähti tarkoittaa, että temppu ei ihan vielä onnistu tai oppilas on juuri oppinut sen.
  • 2 tähteä tarkoittaa, että temppu onnistuu silloin tällöin.
  • 3 tähteä tarkoittaa, että oppilas osaa tempun hyvin ja se onnistuu joka kerta.

Kammot ja pelot iskevät oppilaaseen, jos hän lähtee suorittamaan liian vaikeita temppuja liian aikaisin. Myös loukkaantumisriski voi olla todella suuri. Akrobatiakorttien avulla oppilaan taidot kehittyvät vaihe vaiheelta ja näin hän on aina valmis seuraavaksi harjoiteltavaan temppuun.

Akrobatia harjoittelua tukee vahvasti Perhosvoltti lihaskunto- sekä venyttelyvihko.

Näytä lisää

Lihaskunto treenivuosi

Lihaskuntovihko on kehitetty nopeuttamaan kehitystä akrobatiassa sekä pitämään harjoittelun turvallisena.
Vihkoa käytetään kotiharjoittelun tueksi.
Vihko sopii kaiken tasoisille. Osa liikkeistä voi olla aluksi vaikeita, mutta vaihtoehtoisesti voit tehdä helpommat versiot liikkeistä. Toistomäärät ovat suosituksia, voit halutessasi aina tehdä vähemmän tai enemmän. Lihaskuntovihkossa olevat harjoitteet auttavat sinua saavuttamaan akrobatiatavoitteet nopeammin ja turvallisemmin. Vihkossa on neljä eri viikkoa Jumppaviikko, Tehoviikko, Voimaviikko ja Superviikko.

Jokaisella viikolla on punnerrus-, vatsalihas-, selkälihas- sekä jalkalihasliikkeet, jotka tukevat vahvasti akrobatiatemppuja.
Akrobatiassa tarvitaan nopeita lihaksia, ponnistusvoimaa, vahvoja käsiä ja sormia sekä vahvaa keskivartaloa. Kaikki nämä vahvistuvat Perhosvoltin lihaskuntovihkon avulla.

Vihkossa löytyy koko vuodelle viikkoja. Pääset helposti seuraamaan omaa lihaskuntotreeniä merkitsemällä treenipäivän kohdalle toistot / määrät, kuinka paljon olet tehnyt kyseistä harjoitusta.
Viikon lopuksi merkitse yhteenveto kaikista osa-alueista. Vihkosta löytyy myös jokaisen viikon kohdalla QR koodi, millä pääset suoraan viikko-ohjelmaan. Viikko-ohjelmasta näet miten liikkeet tehdään ja halutessasi voit jumpata videon kanssa.

Kehity nopeammin ja turvallisemmin Perhosvoltin lihaskuntovihkon kanssa. Tutustu myös Perhosvoltin Venyttelyvihkoon sekä Akrobatia kortteihin.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuntitarjonnastamme, hinnoista tai haluat varata itsellesi yksityistilaisuuden.

Ilmoittautuminen

vanha oppilas

Ilmoittaudu mukaan haluamallesi tunnille. Tämä lomake on tarkoitettu vain vanhoille oppilaille.

Perhosvoltin verkkokauppa on nyt avattu!

Osta tasokortit sekä lihaskunto – ja venyttelyvihkot harjoittelusi tueksi.