Opettaja Olia Vahtola

Moikka, olen Olia!

Olen Olia Vahtola, kahden pojan äiti, vaimo ja yrittäjä. 

Synnyin Neuvostoliitossa vuonna 1983 ja olen muuttanut Suomeen vuonna 1993. Heti Suomeen muutettuani aloitin sirkusharrastuksen. Esiinnyin muutaman vuoden Helsingin kaduilla ja kauppakeskuksissa viihdyttämässä ihmisiä oman sirkusryhmän kanssa.

Sirkusharrastus muuttui vakavammaksi vuosien myötä ja lähdin opiskelemaan sirkusta ulkomaille. Erikoistuin käsilläseisontaan, lattia-akrobatiaan ja pariakrobatiaan.

Ensimmäisen lapsen synnyttyä 2009 en nähnyt itseäni enää sirkustaiteilijana, joka esiintyisi ympäri maailmaa. Joten aloin miettimään mitä tekisin elämälläni. Yksi kaveri ehdotti, että pitäisin omat sirkusryhmät. Silloin lamppu syttyi ja päätin perustaa oman sirkuskoulun. Aloitin kahdella ryhmällä. Yksi lapsille ja toinen oli aikuisille, opetin heille akrobatiaa ja sirkusta Tikkurilan uimahallilla.

Näin syntyi sirkuskoulu Perhosvoltti vuonna 2013 joka muuttui osakeyhtöksi vuonna 2015 ja nimeksi tuli Perhosvoltti Circus Arts. 

Työkokemusta esiintyjänä minulla on kertynyt tv-ohjelmista ja esiintymislavoilta, alla listattuna isoimmat keikat:

Perhosvoltti Circus Arts toimii tällä hetkellä Helsingin Suutarilassa.

Ryhmätunteja on vain lapsille. Yksityistunnit pidetään lapsille ja aikuisille.

Perhosvoltissa harjoittelee vuosittain n. 400 oppilasta.

Tervetuloa sirkuskouluuni!

Opetan sirkuskoulussani päätoimisesti lapsia ja aikuisia. Tunneillamme on aina laadukasta ja turvallista opetusta.  Keskitymme kehittämään lasten motoriikkaa pienestä pitäen ja vahvistamaan heidän itsetuntoa. Myös opetamme lapselle sinnikkyyttä ja vahvistamme heitä liikunnan kautta niin henkisesti kuin myös fyysisesti.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuntitarjonnastamme, hinnoista tai haluat varata itsellesi yksityistilaisuuden.

Perhosvoltin verkkokauppa on nyt avattu!

Osta tasokortit sekä lihaskunto – ja venyttelyvihkot harjoittelusi tueksi.