Tarinamme

Perhosvoltin tarina alkaa vuodesta 2013

Perhosvoltti Circus Arts

Perhosvoltti aloitti toimintaansa toiminimellä Vantaalla vuonna 2013 tammikusssa sirkustaitelija Olia Vahtolan toimesta.

Ensimmäiset tunnit pidettiin Tikkurilan uimahallilla, ylätasanteella. Ensimmäisellä kaudella oli vain kaksi tuntia: taaperosirkus 2-3v ja aikuisakrobatia. Vuoden päästä tunteja pidettiin Simonkallion koululla, Hiekkaharjun koululla, Vierumäen koululla ja Havukosken koululla. Jokaisena päivänä viikossa.

Joulukuussa 2015 Perhosvoltti muuttui toiminimestä Perhosvoltti Circus Arts osakeyhtiöksi ja sai oman salin Helsingin Suutarilasta, jossa tunnit ovat alkaneet tammikuussa 2016. 

Tarina jatkuu kuvien jälkeen

Perhosvoltti Circus Arts tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille akrobatia- ja sirkustunteja, kuten taaperosirkusta 2-3v ja lapsi-aikuisakrobatiaa 4-6v, sirkus/akrobatiatunteja 5-15v. 

Järjestämme oheisharjoittelua myös urheiluseuroille. Lue lisää

Tunneillamme on aina laadukasta ja turvallista opetusta. Keskitymme kehittämään lasten motoriikkaa pienestä pitäen ja vahvistamaan heidän itsetuntoa. Myös opetamme lapselle sinnikkyyttä ja vahvistamme heitä liikunnan kautta niin henkisesti kuin myös fyysisesti. Tunnit ohjaa ammattitaitoiset ohjaajat joilla on monen vuoden kokemus ohjaamisesta ja lasten kanssa toimimisesta.

Perhosvoltissa harjoittelee vuosittain n. 400 oppilasta.

Tervetuloa sirkuskouluuni!

Opetan sirkuskoulussani päätoimisesti lapsia ja aikuisia. Tunneillamme on aina laadukasta ja turvallista opetusta.  Keskitymme kehittämään lasten motoriikkaa pienestä pitäen ja vahvistamaan heidän itsetuntoa. Myös opetamme lapselle sinnikkyyttä ja vahvistamme heitä liikunnan kautta niin henkisesti kuin myös fyysisesti.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuntitarjonnastamme, hinnoista tai haluat varata itsellesi yksityistilaisuuden.

Perhosvoltin verkkokauppa on nyt avattu!

Osta tasokortit sekä lihaskunto – ja venyttelyvihkot harjoittelusi tueksi.